stiri_2016

SIM, o prima editie de succes!

Peste 20 000 vizitatori au trecut pragul Salonului Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii de la Romaero Băneasa în cele cinci zile de expoziţie! Printre aceştia s-au numărat simpli bucureşteni, dar şi oameni de afaceri în căutare de noi soluţii pentru companiile lor.

Expozanţii au stabilit contacte atât cu consumatorii finali, cât şi cu potenţiali parteneri de afaceri. Iată opiniile câtorva dintre ei:

Dragoş Mărăcineanu, director Felder Gruppe România: “Cred că sunt în consens cu marea majoritate a expozanţilor când spun că acest eveniment a fost un succes, atât din punct de vedere al organizării, cât mai ales al promovării, care a adus un număr mare de vizitatori specializaţi. Îmi doresc ca ediţiile următoare să confirme acest început bun pentru ca SIM EXPO să devină un eveniment de referinţă pentru industria prelucrării lemnului.”

Sorin Rădulescu, director Rolem “Ca expozant de utilaje sunt mulţumit. Clienţii mei sunt în mare parte aici. Chiar dacă accesul nu a fost pe atât de facil, iar locaţia destul de departe de centru, clienţii au fost prezenţi la standul nostru. Din punctul de vedere al organizării, totul a fost foarte bine. Mulţumim Euroexpo pentru că a depus toate eforturile în acest sens”. Cristian Bilţ, director Grupul de Firme Simex „Sunt mulţumit de organizare, atât reprezentanţii Euroexpo, cât şi APMR au dat dovadă de profesionalism. Promovarea la acest târg a fost nemaiîntâlnită pentru genul acesta de evenimente. Numărul de vizitatori a fost unul foarte mare, cum nu s-a mai văzut de multă vreme.”

Petre Daniel Egri, director Mobex „Când am schimbat locaţia de la Romexpo am fost puţini sceptici că vom avea o reuşită, mai ales că orice început este mai greu. Spre satisfacţia noastră, a fost un succes. Aici, la Romaero, au fost mult mai mulţi vizitatori. Am prezentat colecţiile noi şi sperăm să primim comenzi în mod substanţial.”

Manuela Şoavă, director Blum “Jos pălăria pentru organizare. O mare diferenţă faţă de Romexpo, unde trebuia să aşteptăm şi să plătim pentru orice lucru de care aveam nevoie. Comunicarea cu organizatorii a fost foarte bună, a mers totul repede şi am remarcat o foarte bună promovare”.

Kais Azou, director Regency “Suntem satisfăcuţi de calitatea tuturor serviciilor oferite de Euroexpo: organizare, corectitudine, seriozitate, comunicare. Singurul inconvenient este amplasarea târgului, din punctul de vedere al imaginii pe care o oferă în faţa vizitatorilor străini şi nu numai. Poarta de acces în incintă, hala care nu este suficient de amenajată (şi aici ne referim la necesitatea unui plafon din textile roşu cu spoturi). În concluzie, din punctul nostru de vedere, este cel mai reuşit târg de mobilă din ultimii 5 ani şi pentru că a fost foarte bine promovat. Nota 10 cu felicitări pentru organizatori!”

Sursa: simexpo.ro