stiri_2016

Romsilva un fel de STAT in STAT

 Mi se pare absolut normal, la ce s-a întâmplat în pădurile României, să se controleze tot.

 Declaraţia aparţine deputatului PSD Doina Pană şi a fost făcută în contextual descinderilor procurorilor DNA la Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud. Ea a mai precizat că Romsilva este un fel de stat în stat, aşa că dacă este cineva vinovat, să plătească. Tot astăzi, deputaţii PSD Doina Pană şi Daniel Suciu au lansat o invitaţie parlamentarilor liberali din Bistriţa-Năsăud să voteze, alături de social-democraţi, pentru noul Cod Silvic ”împotriva distrugerii pădurilor”, chiar dacă cererea de reexaminare vine de la fostul lor preşedinte Klaus Iohannis.

În aceeaşi ordine de idei, deputatul Daniel Suciu a lansat o invitaţie către toţi parlamentarii PNL pentru a vota pentru codul silvic

Proiectul de modificare a Codului silvic, trimis înapoi la Parlament pentru reexaminare de preşedintele Klaus Iohannis, a intrat marţi în dezbatere la comisiile Camerei Deputaţilor, forul decizional, după ce Senatul l-a readoptat în aceeaşi formă. Deputaţii din comisiile juridică, de agricultură şi mediu au respins însă cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic făcută de preşedintele Johannis, document care va fi supus votului în plen săptămâna viitoare.

Sursa: etleboro