stiri_2016

Percheziţii în domeniul silvic!

Polițiștii din Bistrița-Năsăud efectuează, la această oră (3 decembrie), 41 de percheziții domiciliare, în județele Bistrița-Năsăud și Suceava, la persoane bănuite de infracțiuni silvice și abuz în serviciu.
Sursa: zch.ro

///////////////////////////////////////////////////////////////////////

Primăria Bistriţa Bârgăului este instituţia publică verificată, în această dimineaţă de poliţişti care fac 41 de percheziţii pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Suceava la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni silvice şi abuz în serviciu.

Confirm că au avut loc percjheziţii la primărie. Anchetatorilor le-am dat toate documentele pe care le-au cerut, toate încasările care s-au făcut la nivel de partizi pentru populaţie. De la activitatea economică ni s-a cerut să punem la dispoziţie toate documentele care ţin de licitaţii, de proceduri, procesele verbale. Le-am pus, vor analiza şi vor decide dacă undeva s-a greşit. Nu ne-au acuzat până acum de nimic. Doar ne-au cerut să punem la dispoziţie cererile, aprobările date la nivel de Consiliu Local, la nivel de Primărie. Le-am pus, am încheiat procesul verbal.

Sursa: timponline.ro