stiri_2016

Iohannis despre Codul SIlvic si taierile ilegale

Cu cine v-ați consultat cand ați retrimis Codul Silvic?

Pentru aceste chestiuni există un departament de specialitate, care mi-a propus retrimiterea. A venit o sesizare din partea Consiliului Concurenței. Am retrimis legea în Parlament folosind această sesizare

Sursa: dcnews.ro


Preşedintele Klaus Iohannis a spus că a fost definitivată ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT, care cuprinde şi tema defrişărilor ilegale, precizând că până la şedinţă toate instituţiile abilitate trebuie să prezinte materiale care să ofere „o imagine mai clară” asupra amplorii acestui fenomen.

 „Lucrurile au evoluat, nu mai sunt doar la nivel de intenţie. Am avut săptămâna trecută o discuţie cu premierul despre ordinea de zi pentru următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, procedură legală, şi am definitivat ordinea de zi pentru următoarea şedinţă a CSAT. Astfel, ea conţine o analiză a situaţiei în domeniu şi până la această şedinţă aşteptăm materiale de la toate institiţiile abilitate pentru a avea o imagine mai clară asupra amplorii şi pagubelor produse de defrişările ilegale”, a declarat Iohannis, răspunzând unei întrebări privind Codul Silvic şi tema defrişărilor ilegale.

Sursa: gandul.info