stiri_2016

De ce nu are ursul coada……

Din raportul întocmit de inspectorii Romsilva (nr. 12235 din 06.09.2012), avizat de directorul general Adam Crăciunescu, ar fi rezultat că, în administrarea fondului Ocolului Silvic Frasin, s-au găsit situaţii de tăieri ilegale, contracte neînregistrate, vânzări de material lemnos fără aprobare, împăduriri fictive sau chiar exploatarea lemnului din păduri particulare, fără ştiinţa proprietarilor, scria cotidianul Puterea.

Imediat după suspendarea de o lună, a fost numit şef al Ocolului Silvic Cârlibaba, scria Monitorul de Suceava

Contactat de MEDIAFAX, directorul Romsilva, Adam Crăciunescu, a confirmat că a existat un control la ocolul Frasin, la sfârşitul verii, anul trecut, dar a spus că Gelu Puiu nu a fost responsabil personal de neregulile găsite. Crăciunescu a mai spus că, în urma controlului, l-a mutat pe Gelu Puiu la Cîrlibaba, fiind ulterior mulţumit de activitatea acestuia.

Într-o declaraţie remisă MEDIAFAX, Gelu Puiu spune că a avut calificativul „foarte bine” dat de către Romsilva în fiecare an, că nu s-a luat nici o măsură disciplinară împotriva sa şi că nu a fost suspendat din activitate nici măcar o zi, deoarece nu s-a identificat niciun prejudiciu care să fie generat de el în urma analizei realizate de comisia de disciplină.


Apucaturile unor vremuri demult apuse se pare ca ii mai bantuie pe unii………

forestnews.ro