stiri_2016

Craciunescu la mana subordonatilor sai!!!!

Despre Consiliul de administratie al RNP ziuanews a relatat intr-un amplu material. Ceea ce se stie mai putin este faptul ca presedintele la CA de la RNP-Romsilva, Ilie Mihalache, este omul de incredere al directorului general Adam Craciunescu si nu misca in fata acestuia. Omul este nevinovat si face doar ce ii spune Craciunescu, care de aproape trei ani, taie si spanzura in Romsilva. Trebuie precizat ca din cei şapte membri ai Consiliului de Administraţie, patru sunt directori executivi numiţi de către directorul general al Romsilva-Adam Crăciunescu, care este si membru in bordul administrativ al regiei.

Sorin Ciobanu şi Armand Chiriloiu sunt directorii direcţiilor silvice Suceava şi Argeş numiţi în mandatul lui Adam Crăciunescu, iar Ecaterina Kacso este de mulţi ani directorul economic al Direcţiei Silvice Mureş.

Cel de al patrulea specialist în silvicultură din bordul RNP – Gică Duţă este controversatul şef al Ocolului Silvic Focşani, omul baronului de Vrancea-Marian Oprişan, care în prezent se judecă cu Romsilva pentru retrocedarea a 1.400 ha de pădure.

Practic, cei patru membri-Ciobanu, Kacso, Chiriloiu şi Duţă sunt pe posturi de execuţie la direcţiile lor, şi ca atare, ei trebuie să execute ce dispune Consiliul de Administraţie, adică ce dispun tot ei.

Practic, ei centrează şi tot ei dau cu capul, ceea ce este ilegal. Nu poţi să fi 30 de zile pe lună, slugă şi o zi împărat. În realitate, ei vor face ce dispune Adam Crăciunescu care ia şi pus pe posturi, că de nu vor fi de acord, imediat vor zbura din funcţie.

Sursa: ziuanews.ro